My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Abang borek adik rintik


Assalamualaikum

Bila cuti sekola nak habis macam ni la jadinya.

Gambar 1:
Abang:Alangkah bagus kalau aku dapat SENTUH gitar macam ni.
*tapi itu semua hanyalah angan-angan Usup Santorian.
Adik:Kau suruh je akak edit gne Photoshop.

Gambar 2:
Abang:Dik,kau Nampak tak dik Bola-bola kuning depan kita ni??
Adik: Yela. Ni aku tak puas hati ni! Iyaaaaaahhhhhh

Gambar 3:
Abang:Ok! Akhirnya dapat jugak aku pegang. Macam menang award Anugerah Skrin pun ada jugak.
Adeeiihhhh! Tak sampai nak k**s  award ni.
Adik:Fuhhh!!! Terbang la engkau supaya bola-bola kuning tu ada dekat tangan aku pulak.

Gambar 4:
Adik:Ok! Aku da letih! Letih-letih pun muka kene maintain senyum. 1 2 3 ngeeeeee~

Gambar 5:
Abang:Aku harap sangat Malaysia  menang malam ni.
Adik:Menang tak menang kita kene senyum je.1  2 3 emmmmm

Gambar 6:
Adik :Akhirnya dapat jugak aku pegang bola-bola kuning ni.Time aku plak nak merasa pegang award Idola Kecil. Haha
Abang:Aku  tak sampai nak capai. Tingginya kau. Sob sob sob

Gambar 7:
Adik:KAHKAHKAHKAH! Padan muka kau.

Tak paham kan?? Ok! main dia camni. Yang ni dinamakan segmen suai dan padan. Suaikan Dialog dan Gamba-gamba ye.^^

Gambar 1




Gambar 2                    




















 
Gambar 3

Gambar 4





Gambar 7





P/s:Maaf jika entri bosan serta tiada manfaat tapi nak update jugak. Huhu.

4 comments:

NARDtheNERD said...

selamat bukak sekolahhh.
:))

Enna Banana said...

cuti sekolah dah nak habis dah, huaaa

btw Izz sayang, kamu mesti tak baca penerangan yang enna attach pasal wish tu kan, sapa kata tak boleh, haiyah kamu nih, sila baca yea

Iznie said...

hehe...comey2 jer dorang ni....geram tgk budak kecik2 nie....hehe
comey...comey....

Izz said...

@NARDtheNERD :Haha.

@ Enna Banana :tak prasan la kak. heee

@Iznie :Hehe.Iznie suka bdk kecik eyh??