My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Promote Blog under 15

Assalamualaikum.

Hari ni aku da janji nak promote blog-blog adik-adik ni. Hehe. Tertunggu-tunggu diorang kan..
Saje je wat segmen ni. Pasni aku nak carik Blog Warna Purple plak ye untuk dipromote. Sape nak??

Kita mulakan Review under 15 dulu ya.

 Nama: 
mya
url Blog:
http://diarionlinebudaksetan.blogspot.com/
Serba sedikit pasal blog anda: 
tentang kawan-2 kot ? heee ntah lah :D

Nama:
Najwa Syafiqah
URL Blog:
www.monsterkecik.blogspot.com
Serba sedikit pasal blog:
Banyak merepek sebenarnya tapi peduli apa kan,blog kite,HAHA.
Err,gurau jea.My blog ttg personal life-friends,family,myself.Lebih kurang gi tu lah ;P


 Nama :
Hafawati Azman
URL Blog : http://thelifeofhafaa.blogspot.com/
Serba sedikit pasal blog anda :
Urm , sebelum tu nak mintak maaf . Blog Hafaa ney banyak kekurangan : )) And , blog ney ada kata-2 makiann . Biasalahh , nak puaskan hati . Blog ney tentang kawan-2 , hal peribadi and tentang     ketidakpuasan hati lahh , hehe . Blog ney buruk je , tu je lah . terimakasih ! : ))

nama saye ; fitri amelia
URL belog ; http://ceritahatii.blogspot.com
serba sedikit pasal blog saye ;
1) serabut
2)membosankan
3)tak menarik pn :)
^_^ 


Nama ; Anis Fariha
url blog ;
http://budakbanyakcakap.blogspot.com/
serba sedikit tentang blog :
Blog Anis biase2 jee , byk yg takde . Pastu blog Anis tak menarik langsung . Biasa sgttt ! kdg2 suka merepek . 


 Nama-Muhd Zahid
Url-http://kehidupanzahidravora.blogspot.com/
serba sdikit tntng blog-
biasa2 je..simple..maybe..XD
suka mncarut bila tngah tencen...=='
^^ 

 *Adik yang ni dia private kan blog dia so aku tak boleh view. Aku letakkan jela link dia. Kang nges plak dia aku tak letak link dia. hehe. gurau je dik.

nama:nizatul syuhada
url belog:http://belogger96.blogspot.com/
Serba sedikit pasal blog anda:
-newbies
-membebal bnyak
-hal2 personal pown ade wo0sshh.. 


3 comments:

Encik MamaT said...

"leh promote blog saya sekali..." haha.. kata encik mamat dengan tanpa perasaan malu...

af said...

hey, blog sy mane kak. HAHA

Izz said...

@Encik MamaT:hehe anda akan dipromote nanti ye.

@af:kau out of list!