My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Bye Bye Arau

Assalamualaikum

Tak lama lagi rutin harian aku bermula la balik. Rutin ape?? Belajar, belajar dan makan. Eyh silap. dan Belajar. Haha. Makan itu perlu weyh! Tak makan sehari meroyan aku. Huhu. Pasni aku da tak balik Arau da. Balik Segamat je. Sape Uitm Segamat mai mai promote diri. Haha.

Mesti aku rindu kat Arau nanti. Sob3. Rindu roomates aku. Rindu makanan kat sane. Mau tak nya. Bila aku balik rumah tekak aku da tak boleh telan masakan nogori da. Podas bona! Tak tahan den. Padahal aku dulu faveret sotong masak pedas. Sekarang aku nak makan pun takut. Takut sakit perut. Haha


Aku akan rindu kau Dahlia 1. Aku akan rindu time masing- masing dalam ketakutan bila wujudnya cerita orang minyak. Haha. Tak munasabah langsung. Memang semua Uitm macam tu ek??


Dewan ni ! Tempat first aku pergi time MDS. Sejuk giler. Nak-nak orentasi sampai malam. Memang tak la.


Aku suka pemandangan kat sini. Setiap kali class Bel mesti aku diri kat tepi tengok bende alah ni. Huhu

 
Tempat aku mengenyangakan perut. Rase-rase 3 kali sehari la kott aku dtg situ. Yang tak boleh bla ade ke patut budak-budak ni gosip kan aku dengan abg mop lantai tuhhhh. OMG. 
 

 Siyesly aku takut time ni. Banjir tuhhh. Time tu tengah minggu exam. Aku da la kemaruk nak balik rumah. Silap hari bulan ade yang tak boleh balik. Mau balik nak sampan. Haha. Sampan?? Orang sana panggil samapan. Kalau guna sampan jawabnya tenggelam la. Haha


 

I WILL MISS U ARAU.

10 comments:

Izamir Ridzwan said...

la knpa x ckp dok kat arau.. IR dekat sgt la dgn uitm arau tu

sugar2 kapas strawberry said...

segamat da dekat da ngn uniten..heeeeee

Izz said...

laaa..awat xhabaq awai2.
study je kat sne.

Izz said...

@sugar2 kapas strawberry : bukan jauh lagi ke??

NARDtheNERD said...

xpenah sampai uitm arau lagii.
hee.
:))

Izz said...

@NARDtheNERD:Uitm tu spe2 je boleh masuk. haha cakap nak jmpe adik. ngeee

taqie said...

haha,rumah taqie kt sgmt kot..skt je ngn izz :p

Izz said...

@taqie:eyhh ye ke??kalau cmtu boring nnti boley snggah umah. heeee

atynska :) said...

segamat ?? wah2 .. dekat ngan LARKIN dah tuh .. tgu kedatangan aku .. bukan uniten kat pahang n bangi je ke ??

Izz said...

@atynska:): yeahhhh. em tu la psl. tatau la.