My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Entri Terakhir 2010

Assalamualaikum.

Bukak tb berita bola. Buka internet pon bola jugak. Da 3 hari da ni. Aku bukan bolehh tengok bende yang sama 3 hari berturut-turut. Haha Da da tutup pasal bola.

Lagi berapa jam je kita akan meninggalkan 2010. Masing-masing ada cerita masing-masing. Mungkin banyak cerita sedih. Mungkin jugak terlampau gembira. Bergantunglah pada nasib seseorang. Aku?? Seimbang mungkin.

Mercun da berdentum-dentum. Memekak kan lagi telinga aku yang sedia pekak ni. Huhu

Bermula malam ni....

ramai la yang akan terlantar di hospital besok akibat merempit.Yang ni kalau kat KL. Fuhhhlamak aiii. Memang teror ar. Pertunjukan malam tahun baru tu. Traffic light merah pon hentam je. Janji enjoy.

semakin ramai penduduk dunia.* yang ni kawan aku cakap. Kenapa?? tepuk dada jawab la sendiri. Kalau da berdua-duaan tu takkan tak mengerti. Haha

Bukan kah sambut New Year dengan family lagi bagus?? Kurang-kurang dapat mengeratkan lagi silaturrahim yang sedia terjamin.

Boleh je nak enjoy malam tahun baru ni. Tapi kalau enjoy ikut hawa nafsu memang enjoy la. Enjoy nya sekejap je. Sengsaranya yang lebih. Contoh mat rempit. Memang enjoy la bawak moto ke hulu ke hilir dengan awek diorang. Kalau da excident patah kaki hape suma sampai lumpuh tak ke selama-lamanya sengsara. Enjoy nya sekejap je tak??

Pesanan aku Enjoy yang mengikut hawa nafsu akan memudaratkan diri sendiri so berpada-pada la kalau nak enjoy pun.

p/s:Besok mesti ramai yang pos azam baru diorang. Azam aku tiap-tiap tahun still sama. Gembira kan orang yang aku sayang.

4 comments:

ejulz said...

bgs2.. gembirakn org yg tersayang.. huHu

Shaheila Malek said...

apa2 pun semoga tahun 2011 diberkatinya ^^

NARDtheNERD said...

tak pasti jugak azam tahun ni...
nak jadi lebih baik kott.
:)

maiMOONyet said...

happy new year dear. tahun ni malas nak ada azam baru ^^