My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Cara untuk tukar bahasa di photoshop

Assalamualaikum

Apa yang penting aku nak mintak maaf dulu pasal Link Photoshop yang aku attach aritu. Ramai kata bahasa lain. Aduishhh sorry ye banyak-banyak. Aku pun ambil link orang. Kat bawah ni ada cara-cara nak tukar bahasa. Cuba-cuba la Try Test.Kott -kott nya boleh kan. Tak payah nak download lain da. Kalau still tak boleh search je kat google ke Yahoo ke "CS3/CS5 Photoshop English Version download". Aku tak nak jamin pape link da. Haha.

 

 *Janganla hilang kepercayaan dekat aku da lepas ni. Huhu

Nantikan Tuto ni pulak ye.

2 comments:

af said...

yeahh, go! aku nk tggu tuto TVXQ. cepatt !

Izz said...

sabo leeeee....