My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Tips:mendaftarkan diri di heartbeat.my

Assalamualaikum and selamat tengah hari ye wahai readers.

Da makan ke belum?? haaaa belum?? Ish cepat-cepat pergi makan nanti sakit perut sapa yang susah. Mak korang jugak sebab kena picit perut korang. angin da masuk kan. Blogwalking, blogwalking jugak. Makan kena jaga. Solat zohor pun penting tau. ^^

Maybe korang pernah dengar heartbeat.my ni tapi macam ragu-ragu je. Jangan risau sebab aku da pernah dengar da pun sorang blogger ni da cash out RM 50. Nak tak? Sapa nak bagi. Tym-tym ni la nak survive diri. Carik duit sendiri. Sampai bila nak mintak parents duit.  Banyak pulak aku cerita kan?? Ok ! Kita teruskan dengan tuto kita.

First sekali klik banner kat bawah ni.





Carik gambar seperti gambarajah dibawah.


Create ur account.


Fill in form ni. Ala jangan malas la. Simple-simple je pun. Haaa lagi satu sila isi maklumat yang betul. Maklumat betul Ok! Sebab nanti papahal senang.



Da habis isi form tu carik pulak MY HB! Affiliate



Lagi sekali korang kena isi form jugak tau. Isi je.



And the last one. Get a code. Untuk apa?? Letak kat blog korang la. Nak promote gitu.



Cara pengiraan heartbeat.my




Banyak la kegunaan heartbeat.my ni. Contohnya korang nak buat reunion tapi tatau nak bagi kenangan apa dekat setiap orang. Dekat heartbeat.my ni macam-macam korang boleh pilih. Mug, baju. macam-macam adalah. Besday kawan ke, bf or awek korang ke. Boleh je. Family gathering ke. Bagi yang takda akaun bank (untuk budak bawah umur je ye. Yang da matang jangan nak gedik ) , bila korang nak cash out nanti boleh la pinjam ur mum punya akaun bank. Hehe 

Mesti korang tertanya-tanya jugak. Bukan hari tu kata kalau pasang iklan selain daripada iklan nuff gliteri kita hilang ke?? Jangan risau heartbeat.my ni bukan pesaing nuffnang. So korang boleh je lekat seberapa banyak yang korang nak.

Tak paham tanya ye! ^^


1 comment:

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

macam mana nak check balance heartbeat kite ye ??