My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Contest Header Menarik

Assalamualaikum.

Saat ni aku nak hebohkan dekat korang yang aku nak join contest ni. haha



Cara nak sertai

1) Wajib follow blog ini. :)
i'm done!

2) Buat 1 entry pasal contest ni kat blog korang dan describe sikit bagaimana terhasilnya header korang yang menarik tu. Tetapi tidak melebihi 80 patah perkataan.

Header dekat blog tu aku buat tym terdesak. Sebabnya kalau takda header aku rasa cam kosong. Header yang ni walaupun simple aku suka combination kaler nya. biru  dengan hijau. Rasa macam tenang je berbanding header-header aku sebelum ni.
Then aku letak monster-monster dua , tiga supaya nampak macam ala-ala riang sedikit.
Ayat Everything happens for a reason tu  atau dalam bmnya semua yang terjadi ada hikmahnya aku letak supaya aku bermuhasabah diri dalam kehidupan harian. 

3) Letak header aku dekat entry korang.
Done!

4) Blog korang wajib ada header. Kalau takde secara automatik, terbatal penyertaan korang
ada!

5) Korang cuma boleh letak header blog korang yang korang sedang gunakan sekarang sahaja.




6)Contest ini akan terbatal secara bernotis sekiranya tidak mendapat sambutan dan kurang daripada 20 peserta.

7) Contest akan tamat pada 23 Jun 2011 tepat 12.00 tengah malam.

8)Korang wajib tag seorang blogger dan pastikan blogger tahu mereka di tag.





Last sekali,

HADIAHNYA :

1# Cash RM50 dan topup Celcom/Maxis/Digi RM10

2#C ash RM30 dan topup Celcom/Maxis/Digi RM5

3#  Topup Celcom/Maxis/Digi RM10


Saguhati
5 pemenang saguhati topup Celcom/Maxis/Digi RM5





10 comments:

ieyza afieyna said...

izz thanx tag.. i will join.. hee. :)

TheOnlyAein said...

thanks join izz :)

TheOnlyAein said...
This comment has been removed by the author.
TheOnlyAein said...
This comment has been removed by the author.
Inspirationalefeks said...

gudluck ye :)

Sally Yatiey said...

goodluck ;D hihi ^.^

pena said...

good luck..

monster2x tu comel.. =)

Izz said...

thnxs=)

misyamissyou said...

gud luck ye! :D

Izz said...

thnxs=)