My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

dislike button FB

Assalamualaikum

Hari ni aku nak inform korang pasal dislike button Fb. excited tak fb da ade dislike button. Aku pun excited jugak. Dan entri ni adalah entri yang paling pendek aku pernah post.

Tanpa membuang masa aku pun click http://lnktrn.ch/dislike/. Dekat sini korang akan tahu macam mana nak install dislike button tu.

Sapa da try inform aku ok =)

2 comments:

Ecah Ecot said...

hehe..ade btol ke function 2???

Izz said...

menyepam je lebih..