My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Jumaat


 Semalam memang seronok sangat sbb jumpe kawan-kawan ku.Dekca text aku ajk g anta buku teks yang dok semak kat almari aku.Aku pon ape lagi,daripada dok kt uma xwat ape bek la aku kuar release tension jap.Ohhh lupe nak cite satu bende.Semalam dyg drive,aku yang soh.Jahat kan aku??pdahal dyg bwu jep pas JPJ ari isnin.Aku cam malas jerw nk drive.Letih laa.Sekali sekala nk gak jadi penumpang bukan pemandu.

Sampai skola for about 9 pagi kowt.Carik-carik cekgu g.Hahaha akhirnyew ketemu jugak sama cr.Eyh bukan pemain bola 2 yerw tapi cikgu ravi.Rindu seyh kat dy tapi dy ttap nk dere aku.Aku da la pegang buku teks mengunung,dy boley bagi aku buku teks kat bawah meje dy.Kalau aku taw sape empunye buku teks yg pemalas nk anta g bilik SPBT 2 aku sekeh-sekeh jep pale ko.

 Aku agak tekejut gak bila jia kate dy drive.Woiii brani ko.Da xlepas JPJ g.Klo d pape blaku rasak la ko.
P pon xmerase taw.Emmm razee pon xterkecuali dari join jia.peneman jerw 2.Kalo bawak laki tym drive rase selamat skewt.

 

Rase-rase cam da menyemak kat skola 2 ktorang pon blk.Jia n razee jela balik,ktorg jalan ar beb.
Arggghhh g pd sudah.Aku cam lapa jep so bek g bekfest an??Pagi-pagi da makan roti jala.Kempunan owh.
Lame gilerw xmakan.Dulu makan kat skola er.Skang bwu aku taw nape aku rindu skola.Ngahahaha...
Dalam kol 11 g uma nadia.Saje nk wat terjah2 kat dy.Amek ko!xmandy lagi rupenyew minah nie.Tu aku suke men terjah2 nie.Lame gilerw kat uma dy.Dari kol 11 sampai kol 2.Ape tah ktorg gosip.Sampaikan ayah dy yg g smyg jumaat n da balik pon ktorg still xberganjak.Muke tembok sungguh.


p/s:aku nak watpe lak eyh arinie??








4 comments:

full of love,keyna said...

baru nak anta?bole ye lame lame.skola i,if late msty dah kene mara.hehe

atynska :) said...

ma cik...naper ta ajk?????na ikot tau....

Iznie said...

waa...bestnye dapat jumpe kwn2 balik....hehe


bawak laki selamat sket??? hehehe

apa2 je la izz....

msty cuak kan naek kete gan org yg tak lepas jpj lagi kan...hee

Amirah Rashid said...

rindu kawan!
rindu sekolah!
rindu buku!
ehh, tak2
hehe :D