My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Friendship contest




 

syarat2 yang kne dipatuhi...hehe

  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe

hadiah plak nnti cik mar pikir2kan ye...tp xde r smpai hadiah sebiji kete@sebuah rumah....hehe hadiah yg nmpk kiut la wokey??

Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010


Dan aku meletakkan gamba nie sebagai taruhan.


3






2







1






 





2 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh..nice pic babe. gud luck :)

Izz said...

redbloodsnow;tq kak.