My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

no title needed

ASSALAMUALAIKUM

Da lame aku tak update blog an smpaikan ade yg tertanye-tanye ke manakah blog aku menghilang.
Aku just private an jew wat sementare,atas sbb aku malas nk update blog.Sebulan rase nyew.Aku tersangat la bzy n tak de mood.Mule-mule rase nak delete jew blog nie tapi syg la plak so care yg termatang ialah dengan privatekan wat sementare.Nak amek mood balik.Hehe

Aku sekarang nie pon rase tak tentu arah.Pagi semalam Fariz text aku ckp rsult kuar 11 arybln.
Mau nak tercabut jantung aku bace mesej 2.Terus ilang selere nk makan meggi pepagi bute tu.Risau aku dibuat nyew.Aku redha jew bape aku dapat.Ceyh!!ayat tak ley bla.Hekhekk..

Doakan aku ye..

5 comments:

amie said...

gud luck..
:))

sugar2 kapas strawberry said...

gud luck dear !
jgn takot2 yakin ok .. ;)

full of love,keyna said...

patula hilang je,hehe

gudluck ;)

zoul said...

goodluck...!

Amirah Rashid said...

insyaallah.
all the best :)