My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Pertandingan Blog Paling Superb !







Assalamualaikum and evening readers!!

Nak join tak??Aku nak promote ni.

Semua contest ada pertandingan macam tu jugak la contest ni. Syarat-syaratnya :


  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .*Pass
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ? *I'll follow u later ok.=)
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :) *saya sayang STORYTELLER
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .*pass
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .*Pass
  6. Hadiah Misteri menanti anda !*tgh tunggu kalau dapatla. Haha
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .*aku tatau la aku yg keberapa. Enter je.
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .http://lappykugiler.blogspot.com , http://afiqahdira.blogspot.com,  http://fieydaillusion.blogspot.com, http://fafatyngegurl.blogspot.com/
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam
Cepat tau!!

3 comments:

mohd azmir shah said...
This comment has been removed by the author.
mohd azmir shah said...

La,hadiah tak nak bitau ke??
tak best la cam ni...

http://blog-pke.com

Izz said...

@mohd azmir shah: tatau la tuan empunya blog da buat syarat camtu. hehe