My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Catcheye



Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja
10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak anda akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh
RM110x30=RM3300..
banyak tu benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang jeuntuk
maklumat
awak,keahlian catcheye telah
mencecah 18950 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..
Cara nak register:
1.klik link yg kt bwh skali...
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok
siap
kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.anda lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link anda.
4.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada
kawan2.
5.Lihatlah tak sampai sebulan anda dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab
benda ni 100% percumaTGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik, klik, klik
berminat??



sumber:Friendster

8 comments:

ZULFAKHRI said...

lehh caye ke niiii..???

maisyara pot! pot! said...

mcm best? entah arr.. mai tggu nuff yea dulu ar.. x)

Nazz said...

cam best jer..

thanks..

anys said...

wow!
cm menarik..
nk cuba la..
tp bole caya ka?

Izz said...

zulfakhri,anys:ley caye ke x 2 izz tataw tapi ramai da blogger2 kite join.dyorg kt ok jerw.Lagipon mende nie bru lg.

mai;it's ok dear..tapi nuff siyesly lmbt skewt kene brusahe lbey.

Nazz;owh same2..

iAmirul™ said...

best tu best tapi lambat nk dpt
kena usaha lebih..

Izz said...

iAmirul;sumer bende kene usaha bwu la dpt hasil.hehe

Amirah Rashid said...

nnti kalau rajin nk try la
hee :P