My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Aku benci disable rite click!



Hari nie aku mencarik tutorial utk footer blog aku.Sangat gembira sekali apabila menemui tutorial itu.
ngee~

Then aku merayau2 dari blog ke blog.Aku kan kutu suke merayau-rayau.Hakhakkk...
Tak tak!!Tipu tipu! Aku bukan kutu!Aku manusia yg sgt cumel.HEHE.Anak sape laa prasan sgt niyp!

Sampai di satu blog,aku terasa ghairah utk mencuba tutorial nie.Tutorial ape??Hehe adelaa tapi malang xberbau aku tak boley copy tutorial tuh!Ape ke malang la nasib.Tuan punyew blog sampai hati yerw ko.Klo ko wat disable rite click sampai orang xley copy bek xyah wat tutorial yang.Menyusahkan orang jep!

Aku taw ko wat disable rite click sbb nk lindungi pic ko dari kene rembat oleh pihak yang xbertanggungjawab.Dan aku jugak amat berterima kasih sbb ko sudi wat tutorials untuk newbie mcm aku nie.
Tapi ko upah plak Mr disable rite click yg gagah lagi perkasa nie.Mcm mane aku nk copy??
Aku da try highlite code 2 tapi tetap xbley so aku dgn sewenang-wenang nyew tros brambus dari page ko.

p/s:Aku tujukan post nie kt die bkn ko.Aku bukan mara tapi tegur sahaja.=)


7 comments:

Ery Farieha said...

die disable right click skali dgn disable highlighted text.
hehhh.
sian kamu ye

Yanie J said...

haha..macamm2

sabar jela izz

eisyaaaa said...

if highlight boleh. try highlight then tekan Ctrl+C, then paste dekat mne u na letak, okay?

Izz said...

Ery Farieha;2 la ssh nk copy.

Yanie J;izz tgh saba laa nie.hee

eisyaaaa;tapi highlight pon xbley my dear.

admin said...

izz try plak refresh page tu tapi cepat2 right click sebelum loading completed, cuba la kalu brani.. hehe

Amirah Rashid said...

same laa.
dulu try buat skjp
tp rase mcm menyusahkan aje
so
cpt2 delete code xberfaedah tu
hehe :D
xpee, sabar ajee :D

Izz said...

admin;haha..mcm menarik jerw.

amirah rashid;same laa kite.
dulu pon pena wat gak tapi terasa bagai menyemak jew blog ku so dgn pantas nyew tros buang code 2 tnpe berfikir panjang.