My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Hentam

Siyes laa semenjak aku dok uma niyp aku rse aku cm LAGI bz.Buktinyew bwu jam nie aku hapdate blog.
Tataw nape ngan dry aku.Serabot semacam tapi aku tbhkan aty gak.Be professional.Ntah btol tah tdk aku eje tuh!=_=

Semalam punyew semalam aku berblogwalking jap.Semakin ary semakin rajin aku berblogwalking tapi blog xnk update.Hampeh ko izz!Ttbe aku sampai kt satu blog niyp.Tuan punyew blog dok cerite dy kene "hentam" trok giler n ape kejadah tuh.Ala anymous,anymes,animal.Haaa pape jelaa.Agk trok gak ar.Tapi aku salute n puan blogger snanyew sbb dy menerima kutukan drpd org yg xbnme 2 dgn aty yg terbuke wlaupun aku taw hatinyew sungguh sakewt skali.

Second plak.Maybe aku ssorg yg kuno yerw sbb bwu tau cite yg blogger otai dok gado n newbie.
Haiiyooo!!Newbie 2 pon satu.Ko kan bru,ngan laa crk psal n otai2.Dyorang da lame.
HisSssH!Aku tak nak ulas panjang2.T aku plak yg kene gam xtntu pasal.


Aku rase aku blm besedie kowt utk dihentam tapi klo itu untuk kebaikan aku,aku terime dgn seikhlas hati.

Saya bdk bru blaja,
Klo salah tolong tunjukkan.

Salam.

6 comments:

Amirah Rashid said...

meh sini nk hentam izz!
bedebushh!
hehe
gurau je :D
ishh, takut jgk kalau kene hentam2 ni
mnx dijauhkan ajela :)

bspotgurl said...

Hye tuan rumah...wake-up!! Receive my simple gift of 'GOOD MORNING' wrapped with sincerity, tied with care and sealed with a prayer to keep u safe and happy all day long!

Izz said...

amirah;2 laa mntk dijauhkan.

bspotgurl;thnxs dear.

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

full of love,keyna said...

haa,ni rahsia tau,nak copy highlight yg u nk copy tu then tekan ctrl + c,then tekan right click kat tempat yg u nk lex uh then paste,

pecah rahsia.hehe

Izz said...

keyna;tapi xley highlight laa dear