My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Segment | Santai Blogger!

Assalamualaikum.

Malam ni aku nak join segment senior aku (click here).





Tuliskan kenapa korang pilih url korang mcm 2? 


Ceritanya macam ni. Blog ni da lama da sebenarnya. Since dari sekola dulu tapi macam tak berapa nak famous  sangat la sebab abg ben takde lagi and aku tak tau bila dia nak promote blog aku. Haha ok merepek da. Dekat sekola dulu biasalah suka guna nama tipu. Padahal nama lain. Izzyalya tu macam sedap je bunyiknye so letakla dekat blog camtu. Lagipun taknak kawan-kawan sekola dulu tau yang aku ada blog tu yang guna nama tipu. :) 


And aku nak tag
cik tasya
sha

p/s: abaikan penggunaan kata "aku" di atas. hehe





11 comments:

Ku Azhar said...

owh....hehehe xpe2 kadang2 bende nie kena secreto sikit :p tq 4 joining!! :)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

thanks zati tag sha :) sha dah buat dah hihi

widiea azira said...

hye..sye pon join gak..suda folow awk skali..salam prkenalan erk

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

I K A :) said...

kak yong dtg dr segmen abah :)

Lyza Qayudonajew II said...

singgah sini drpd segmen yang sama :)
jemput singgah ke blog lyza :)

http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

arnissa said...

hye..anis singgah dari segmen yg sama.. jemput ke blog anis ya..:)

epy blogging..:)

Encik Bedak Sejuk said...

salam singgah dan salam perkenalan dari group 3... :D