My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum.

Sebenarnya sha da lama tag aku untuk GA ni. Tapi hari ni baru aku terasa nak join. Lama betul aku amek keputusan kan. Teruk teruk..




Antara hadiahnye ialah:



1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

Cara nak join pulak:

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Dekat sini aku  nak tag:


Tarikh tutup contest: 21 Oktober – 10 November 2011


3 comments:

Iznie said...

wahh...thnks dear tag. nnti ada msa iznie buat ek... :D



all d best dear!!! WISH U GUD luck....

diana said...

semoga berjaya ye..:)

Izz said...

ok :)