My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Ku ingin kamu

 Assalamualaikum.

Entri aku hari ni takda kene mengena dengan tajuk kat atas. Eyh ada sikit kott. Cakap cam parya la ko izz. Hikhikhik.Entri aku jugak takda kene mengena dengan tajuk lagu mahupun perkara jiwang. Haha Sebelum tu aku nak ucap terima kasih tak terhingga *cehhh ayat cam kehormat sangat. Huhu 
kepada adik Iera Afzu. Dek akak tataw la pe nama penuh adek. hehe Thanxs ye dek bagi akak award. Nak tengok tak weyh. Pejam mata dulu. 3..2...1... 

TARRRAAAAA!


 Siap ada temuramah tau.

   1- Berapa lama akak berkecimpung dalam dunia blog?


Jawapan:Ada la dalam 2 tahun kott

2- Apa pendapat akak mengenai blog IERA AFZU : The Diary yang huduh ni?

Huduh ke?? comel apa blog adek. Selamat Maju jaya ye dek. ^^

Ok. Da cuci da mata korang tengok award tu. Kalau tak puas lagi takpe. Aku tunggu. Aku kira sampai 100 je tau.
Rasanya da cukup la ye. Next aku continue dengan entri aku yang sebenar-benarnya. Cita nie da lama. Patut aku cite time raya dulu kott.Semalam aku telek telek cam aku tengok ada lagi gamba ni. Ceritanya camni. Balik kg haritu ktorg satu family melawat dusun ayahlong disebabkan dusun arwah toki da kene jual. sob sob. Sedey tak??Huhu
Macam macam buah ada kat situ. Nak tengok ta??
Sumpah penat gile nak daki.


 mekngah and makndak tengah mengeluh camna nak turun nanti. Haha




 Tua bukan sebarang tua. Haha


 Aku tatau apa motif adek aku dok camni. Mungkin dia kempunan nak panjat pokok gamaknya.


  Satu singgit satu sssiiiinngggitt!!


 Kanak kanak riang bila dapat makan rambutan ye.


Sila gosok-gosok mata anda. Buah durian tu bukan terapung



Anak dara yang tak berapa nak pingitan hendak  nak melelong buah rambutan.

Sudah tiba masanya untuk balik.aku berharap sangat nak pergi lagi. Sape nak bawak aku ni?? Huhu
Owh ku ingin kamu wahai Encik dusun! Encik??

LOCATION:JANDA BAIK

2 comments:

beeha ben said...

wah! mcm dusun ayah kita dkt kg la..tapi semak siket sbb jarang balik..

anyway nice blog!

budak yg bosan said...

sedapnye tgk rambutan tu...