My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Kalau da besar kita suka sangat sebab...


Kalau da besar kita suka sangat sebab....
Mak bapak kita da tak kesah kita keluar dengan sapa pun

Kalau da besar kita suka sangat sebab...
Dapat masuk wayang  18Sx

Kalau da besar kita suka sangat sebab...
Dah boleh kawen

Kalau da besar kita suka sangat sebab ...
Dapat pegang duit sendiri

Kalau kita da besar kita suka sangat sebab..
Mak bapak da tak mengongkong kita

TAPI...

Kan best jadi budak kecik sebab..
Tak banyak masalah

Kan best jadi budak kecik sebab..
Tak payah nak pikir nak jaga perasaan orang laen

Kan best jadi budak kecik sebab..
Mak bapak 100% concentrate kat kita

8 comments:

Imzainieyzulkipli said...

perghh tgk wayang 18sx xbley bla!
hahahaha

Enna Banana said...

so the conclusion, bersyukur and pandai jaga diri, itu jeh >.<

Izz said...

Imzainieyzulkipli:eyh mne de la. org baek taw. haha

Enna Banana:u rite ^^

Lelaki Ini said...

huhuh
setuju sgt2!

Shaheila Malek said...

jadi budak kecik best.. kene marah ngan mak ayh pun kita tak taw lagi time tu kan... :) dah besar ni selalu touching2.. hehe

Shaofie said...

macam sedih je. we have to appreciate dear. kalau kita budak besar mesti teringat nak kecik balik and mase kita kecik meman teringin nak jadi orang besar. isn't it? tapi best la word kat sini. calm and nicee...

Izz said...

Shaheila Malek:tula kan.da besa2 nie tacing je keje.

Shaofie :ye ke?? em aah kan ble kecik mesty pk ble nk bsa. ble da bsa pikir nak jd bdk balik.

amira said...

suke eh wayang 18sx.. hahaha