My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

sawan pelat

Salam. 
Aku kuar rumah redup je kat luar. Angin bertiup sepoi-sepoi.  Macam kat tepi pantai. Lame gile tak lepak pantai. (kata aku dalam hati). huhu

Hehehe. Panas er hati korang an. Intro da masuk. Straight to d point jela iz oii!! 

Seperti title di atas aku nk kemukakan la jugak pendapat aku pasal sawan pelat ney. Taktaw ar nak ckp ape.
Nyampah pon ade gak. Yang aku nak cite ney pasal sawan pelat yang tahap kronik punye. Diri seniri je boley ubat an. Ngahahahaha..

Message
"Telefon berbunyi"
"Telefon berbunyi"
Tu tandenye ade meset masuk. Tapi bukan ringtone aku ar. Orang laen punye. Haha
"ko at ne?? Aq gu ko ame da". 
Tgk!! Punye la letih mak bapak kuar an duit hantar korang skola mahal-mahal ney yang korang dapat. Adoy! Ape la salahnya tulis penuh-penuh. Senang aku nak baca. Nie tak berbelit-belit lidah aku. Kkadang aku soh kawan aku yang tolong bacakan.

Post Blog
Nie lagi satu. Tak rase menyusahkan blogger-blogger laen ke tok bace post ko. Konon manjela. Tapi tah la tak minat ar aku. Menyusahkan aku nak mengeja. aku tak pandai pelat-pelat ney. Kalo ade pon tak kronik lagi la. Haha

Mesti ade yang tertanye-tanye macam mane nk smbuhkannya?? Caranya lu pikirla sniri.


1 comment:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Tengok gambo kat umah sape td tu, teringin pula nak nengok blog tuannya :) Ni pelat paling sempoi ... hehe.