My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Sesawang formspring aku.

Assalamualaikum readers. 

Sunyi kejap blog aku ni. Almaklumla da masuk sem baru so busy la sikit. Huhu Takpe-takpe aku akan reply blogwalking korang slow-slow ok! Jangan risau aku tak hilang punya. Hehe

Aku nak cerita pasal formspring aku ni. Ada yang takda tak bende ni?? Ngaku cepat ! Haha. Aku pun tatau apa tujuan aku buat benda ni. Kononya aku nak tengokla email dari Batik Valley. Ok! Cepat shopping dekat sane. Memang best!

Then aku nampak ada someone tinggalkan comment dekat formspring aku tu. Sumpah aku tak pernah bukak benda tu lepas aku sign up. Haha teruk kan. Tau sign up je tatau guna. Sampaikan 10 followers pun aku tak sedar. (banyak tu) . Inbox pulak sampai beratus yang for sure aku tak pernah sedar akan kewujudannya. =)


Macam tak hapa-hapa je soalan dekat situ. Ngeee padahal....Lagi satu kan Ain Zulaikha comment blog aku beb. Terasa bangga sekejap. Haha thnxs. Blog dia sangat-sangat cantik ok. Suka giler header blog dia. 

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

dulu suka main fs.lama2 dah mls.smpai soklan cecah 1k lebih.then dgn rajinnya sy jwblah jgk smpai berbaki 400 lebih..

HaNa Hani said...

xreti aiihh maen formspring neyh
^_^

Iznie said...

ye...saya takde formspring...hehe


ain zulaikha tu mmg baik! suke dia juga... :D

Izz said...

Sugar2 kapas strawberry: huyoo banyak tuuu...

Hana Hani: same aihhhh

Iznie: :)

Ain Zulaikha said...

hai.. huhuhu terima kasih.. terharu dengan izz :)