My photo
Hye peeps !!panggil aku zati je.Aku seorang budak yang berumur 20 tahun. Masih budak- budak lagi. Aku seorang budak Dip. In Banking Uitm yang bakal nak masuk sem 6 tak lama lagi.

Contest Gambar Cool


Assalamualaikum.

Disebabkan haritu aku lupa nak tuntut hadiah contest, sekali lagi aku nak join contest. *skema tak ayat aku.

Contest ni telah dianjurkan oleh amny.



Jom tengok syarat-syarat penyertaan. Lebih kurang sama je macam contest-contest lain.

1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima  .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni.. 

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang  :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :)


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)  15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .


Hadiah dia wow! buat aku jadi mata duitan kejap. hehe Tapi tu pemenang pertama je kan. Tapi takpela. Cuba nasib sapa tau boleh menang ke. huhu Puas aku fikir perah perah otak jap nak letak gambar ape. Last last main tan tan tut aku tibai jela gambar bawah ni.



Aku tatau la apa yang " cool " gambar ni ada. Hantam saja la labu. heee And and yang penting gambar ni ORIGINAL punya siap ada gambar aku lagi.

3 comments:

amny said...

thnx sudi join....

nice pix... :) goodluck ...

sis92 said...

good luck :)

hanabunga said...

Bestnya tangkap gambar ramai2!
Dear nak tgk inner bawal style baru tak?come singgah blog hana

btw thanks singgah blog hana k? :)